Vacature: Technisch project manager

Over DeltaIoT:
Bij DeltaIoT zijn we pioniers in innovatieve sensor-oplossingen, gericht op geodetische en geotechnische uitdagingen. We geloven in het transformeren van traditionele
landmeetkunde met behulp van de kracht van het Industrial Internet of Things (IoT),
waarbij slimme GPS sensoren realtime geodata leveren voor een nauwkeurig inzicht in ondergronden en assets.

Wie zoeken we:
Ben jij de Projectmanager die een brug slaat tussen slimme sensordata en een perfecte dienstverlening? Wij zoeken iemand met een passie voor techniek, geodata en een oog voor klanttevredenheid. Als Projectmanager ben je een cruciale schakel in ons dynamische team, waarbij je nieuwe projecten initieert, begeleid en financieel afrond. Heb je een achtergrond in een technische studie of anderzijds grote affiniteit hiermee, aangevuld met een goede portie “social skills”. Dan ben jij misschien wel onze ideale kandidaat!

Combineer Geo-informatie met echte manager skills!

Wat ga je doen:
Jouw rol omvat het beheren en uitvoeren van projecten met onze innovatieve hoogwaardige GPS producten en diensten. Je zorgt voor een vlekkeloze projectuitvoering en ondersteunt tegelijkertijd het management bij het vergroten van onze klantenkring, zowel nationaal als internationaal. Door nauw samen te werken met ons operationele team en het management, draag je direct bij aan de groei van DeltaIoT.

Wat maakt ons speciaal:
Bij DeltaIoT bieden we niet alleen een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook een inspirerende en innovatieve werkomgeving waarin jouw ideeën tot leven kunnen komen. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een snelgroeiend bedrijf met talloze kansen en uitdagingen. Ons team van hard- en software-ingenieurs, geodetische experts en projectmedewerkers staat klaar om je te verwelkomen in een energieke omgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

 

 

Klinkt dit als jouw ideale uitdaging?

Solliciteer nu en stuur je motivatie en CV naar info@deltaiot.nl en hopelijk maak jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste team bij DeltaIoT, waar we samen de toekomst van IoT en geodesie kunnen gaan uitbreiden en vormgeven!

Ben je nieuwsgierig naar de functie van Technisch projectmanager en zou je graag meer willen weten, of twijfel je wellicht of dit wel bij je past?

Je kan altijd contact opnemen met Camiel Duijts (camiel@deltaiot.nl) of bellen naar +31648500528

DeltaIoT. Where IoT meets geodesy

Wil je meer weten over onze innovatieve oplossingen in de geodesie? Neem contact op.

Contact opnemen