Met veel enthousiasme kondigen wij de lancering aan van twee baanbrekende producten die het landschap van geodetische en geotechnische sensoren zullen transformeren: de DeltaCube-X5 en de DeltaCube-GCP uitbreidingskit. Bezoek ons op Intergeo 2023, van 8-10 oktober, om deze innovaties van dichtbij te bekijken.

De DeltaCube-X5: Herdefiniëring van Precisie en Betrouwbaarheid
Bij DeltaIoT hebben we ons toegewijd aan het samenvoegen van vooruitstrevende technologie met praktische toepassingen, wat heeft geresulteerd in de DeltaCube-X5. Dit compacte wonder, niet groter dan een halve kleine voetbal, is ontwikkeld voor ongeëvenaarde precisie in geodetische GNSS-metingen. Veelzijdigheid staat voorop, ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van geodetische tot offshore operaties. Met trots integreert het de betrouwbare Mosaic X5 ontvanger van onze partners bij Septentrio.

DeltaCube-GCP Uitbreidingskit: Vergroot Geodetische Mogelijkheden
De DeltaCube-GCP Uitbreidingskit versterkt de kracht van de DeltaCube-X5 nog verder. Speciaal ontwikkeld voor landmeters en drone-operatoren, biedt het de ultieme oplossing voor nauwkeurige, actuele referentiepunten en zet daarmee een nieuwe standaard voor fotogrammetrische toepassingen.

Gustavo Lopez, Market Access Manager bij Septentrio, toonde zijn enthousiasme over deze samenwerking door te benadrukken: “De synergie tussen Septentrio en DeltaIoT heeft geleid tot de creatie van een product van buitengewone klasse. De integratie van onze mosaic-X5 GNSS module-ontvanger in de DeltaCube-X5 zorgt voor geodetische nauwkeurigheid met superieure betrouwbaarheid, perfect voor geodetische en geotechnische toepassingen.”

Wij nodigen alle bezoekers van Intergeo 2023 uit om deze baanbrekende producten in actie te zien. Voor gedetailleerde informatie of om een productdemonstratie te regelen, kunt u contact met ons opnemen.

Over Septentrio:
Septentrio is een ISO 9001 gecertificeerde fabrikant van multifrequentie, multi-constellatie GPS/GNSS positioneringstechnologie voor veeleisende toepassingen. Betrouwbare positionering op centimeterniveau maakt machineautomatisering mogelijk, wat de efficiëntie en veiligheid verbetert. Septentrio biedt positioneringsoplossingen voor industriële toepassingen zoals robotica, bouw, landmeting en cartografie, maritiem, logistiek en onbemande luchtvaartuigen (UAV’s).

Septentrio heeft haar hoofdkantoor in Leuven, België, en heeft een wereldwijde aanwezigheid met kantoren in Los Angeles, Shanghai, Seoul en Yokohama, evenals talrijke partners over de hele wereld. Om meer te weten te komen over Septentrio en haar producten, bezoek septentrio.com.